PENTRU PAR INCHIS

1. Batiste Medium & Brunette - Pentru toate nuantele de saten
Indiferent daca ai par saten natural sau vopsit, acum in sfarsit ai varianta de sampon uscat care este special creat pentru parul inchis. Acesta este ideal pentru parul saten de toate nuantele, avand pigmenti colorati care se amesteca cu nuanta parului mediu inchis. Acesta poate fi de mare ajutor in ascunderea radacinilor crescute in cazul parului colorat sau carunt.
Parfumul discret de flori te va cuceri intr-o clipa. 

Pe langa efectul sau de baza, de a reimprospata parul, samponul Medium & Brunette ofera volum si forta parului fin si ii da un aspect bogat.
 
Ambalaj de 200 ml, 120 g.

Pret: 30 Ron      


Pentru a citi un review despre șamponul Brunette, click aici sau aici sau aici.


2. Batiste Dark & Deep Brown - Pentru par negru intens Samponul Batiste Dark & Deep Brown este recomandat atat pentru parul brunet natural cat si pentru cel vopsit, find creat special pentru nevoile parului inchis. Acesta are pigmenti usor negri, care nu se observa in parul brunet pentru a evita efectul usor albicios. Samponul Batiste Dark & Deep Brown poate fi de mare ajutor in ascunderea radacinilor crescute in cazul parului colorat sau carunt.
Are un parfum discret, foarte placut.

Pe langa efectul sau de baza, de a reimprospata parul, samponul Dark & Deep Brown ofera volum si forta parului fin si ii da un aspect bogat.

Ambalaj de 200 ml, 120 g.

Pret: 28 Ron      


Pentru a citi un review despre șamponul Black, click aici.3. XXL Volume - Pentru un plus de volum


XXL Volume este un produs nou, care este recomandat special pentru diferite cocuri si impletituri.
Da volum si forta parului fin si il intareste, continand o cantitate substantiala de fixativ de par.

XXL Volume are un parfum discret.

Ambalaj de 200 ml, 120 g.


Pret: 29 Ron


Stoc epuizat
4. Batiste Vibrant & Red - Special pentru par roscat 


 Indiferent daca ai par roscat natural sau vopsit, acum in sfarsit ai varianta de sampon uscat care este special creat pentru nevoile parului tau. Acesta este ideal pentru parul roscat de toate nuantele, avand pigmenti colorati care se amesteca cu nuanta parului. Poate fi de mare  ajutor si in ascunderea radacinilor crescute in cazul parului colorat sau carunt.
Parfumul discret te va cuceri intr-o clipa. 


Pe langa efectul sau de baza, de a reimprospata parul, samponul uscat Batiste Vibrant & Red ofera volum si forta parului fin si ii da un aspect bogat.

Ambalaj de 200 ml, 120 g.

Stoc epuizat