STYLING


Instructiuni de utilizare

1. Se agita flaconul. Se pulverizeaza la radacina parului de la aproximativ 30 cm.
2. Se lasa samponul sa actioneze timp de 30-60 sec, apoi se maseaza scalpul cu varful degetelor pana dispare majoritatea pudrei de pe par si scalp (cam 30 sec)
3. Se piaptana parul (in afara de parul ondulat, in cazul acesteia se maseaza scalpul putin mai mult, si se aranjeaza parul cu mana!!!!!),astfel se elimina pudra ramasa pe par, apoi se poate folosi placa, fixativul de par etc.... Si doar intr-un minut ai si terminat cu aranjarea parului.


Sfaturi de styling
Samponul uscat Batiste, pe langa faptul ca reimprospateaza parul, confera de asemenea volum, astfel se poate folosi ca pe ca un produs de styling.
Poti folosi samponul uscat si pe timpul noptii. Trebuie sa il aplici inainte de culcare, dar fara a te pieptana si masa samponul de pe scalp. In timpul somnului, samponul absoarbe excesul de sebum si datorita frecarii parului de perna, efectul prafului putin albicios dispare pana dimineata, si parul arata ca si proaspat-spalat.
Pentru un efect maxim e recomandat sa folosesti samponul uscat cand grasimea apare doar la radacini (astfel trebuie sa aplici mai putin sampon uscat).
Parfumul fin pe care il contin sampoanele uscate Batiste ajuta la eliminarea mirosului de mancare dupa o zi petrecuta in bucatarie, a mirosului de tutun dupa o seara in discoteca etc.
Sampoanele uscate Batiste nu deterioreaza parul, nu favorizeaza crearea matretii si nu au nici un efect negativ asupra texturii parului.

Get the look
Simplu si sofisticat
Invata cum sa obtii o coafura simpla si eleganta doar in cativa pasi simpli.
http://www.youtube.com/watch?v=VuGD2dr6_XQ

Coc vintage
Doresti sa iti faci un coc vintage voluminos in doar 2 minute? Click pe video ca sa afli cum se face.
http://www.youtube.com/watch?v=vgRHj5a5LW8

Bucle vintage inspirate de Grace Kelly
http://www.youtube.com/watch?v=DxlzMwcHnIEDaca urmezi pasii din acest video, vei invata cum sa obtii o coafura inspirata de stilul Grace Kelly, care emana frumusete si eleganta in toate timpurile.