COMANDĂ + PLATĂ + TRANSPORT

COMANDĂ + PLATĂ + TRANSPORT

Daca doriti sa plasati o comanda, va rog sa trimiteti comanda prin e-mail la adresa  dryshampoos@yahoo.com sau la contact@samponuscatbatiste.ro.

As avea nevoie de urmatoarele informatii:

FORMULAR DE COMANDA
Nume, prenume: ............
Tel. mobil: ...............
E-mail: ................
Adresa exacta: 
  • Strada, numar, bloc, scara, etaj, apartament
  • Localitate
  • Judet/ sector
  • Cod postal- doar daca il stiti
 Numele samponului uscat sau al pachetului promotional:......


Va rog frumos sa nu comandati sampoanele, daca stiti ca o sa fiti plecati din oras, nu aveti bani suficienti sa ridicati coletul etc.

TRANSPORT 
Livrarea produselor se va face prin Curierat sau Posta Romana, optiune pe care aveti posibilitatea sa o alegeti in momentul plasarii comenzii. Costul transportului va fi suportat de catre client. 
Va rog sa specificati in e-mail care varianta de transport preferati; desrierea acestora le gasiti mai jos.

1. POSTA ROMANA
In acest caz sampoanele ajung in 2-3 zile lucratoare, coletul trebuie ridicat de la Posta. Este mult mai ieftin, decat Curieratul.

Puteti alege dintre 2 modalitati de plata:
a) Ramburs, adica trebuie sa platiti pentru sampoane la ridicarea coletului, la Posta. Pretul unui colet incepe de la 10 Ron (se ia in calcul greutatea si valoarea coletului, NU distanta). Acesta este cel mai ieftin mod de transport. 

b) Plata prin transfer bancar, astfel pretul unui colet cu o greutate mai mica de 1 kg costa doar 4 Ron. Daca alegeti aceasta modalitate, trebuie sa transferati banii pe un cont, apoi sa trimiteti prin e-mail comfirmarea platii (fotografie, extras online...), iar imediat dupa acesta eu va trimit samponul/sampoanele.

Daca doriti sa platiti sampoanele prin transfer bancar, va rog sa specificati acest lucru la plasarea comenzii, ca eu sa va pot trimite datele contului. 
Post Restant - adica coletul va ajunge la un Oficiu Postal specificat de Dvs, si daca nu coincide adresa Dvs. din buletin cu cea specificata pe colet* - acesta optiune costa cu 1 Ron mai mult calculat ori la ramburs ori la plata prin transfer bancar 
(adica: pret sampon + pret plata prin ramburs + 1 Ron pentru Post Restant)
* ori este prea departe Oficiul Postal de care apartineti, si aveti alta mai aproape de Dvs., ori va aflati in alta localitate si doriti sa primiti coletul in localitatea respectiva etc.  

2. CURIERAT
Coletul ajunge in 1 zi lucratoare, si este livrat la adresa specificata de Dvs.
Puteti alege dintre 2 modalitati de plata: 

a) Ramburs, adica trebuie sa platiti Curieratului la primirea coletului. Tariful este in jur de 23 Ron +/- 1 Ron (in functie de greutatea coletului) 

b) Transfer bancar, astfel se plateste un singur drum (nu dus-intors), iar acesta costa cam 14 Ron +/- 1 Ron (in functie de greutatea coletului)  

Beneficiati de un discount semnificativ in cazul in care comandati produse intr-o cantitate mai mare.