PREZENTARE

Ce este samponul uscat?
Samponul uscat Batiste este un produs - sub forma de spray - care reimprospateaza si revitalizeaza parul intre doua spalari de par, fara nici un pic de apa.
Este de mare ajutor atat in cazul parului normal, care trebuie spalat o data pe saptamana cat si in cazul parului gras, care ar trebui spalat in fiecare zi/ doua zile.
Pe langa efectul sau de baza, de a elimina grasimea de pe par, acesta da si un plus de volum parului.

Dar de ce se ingrasa parul si arata ca si cum nu l-ai fi spalat de foarte mult timp?
Corpul uman cu ajutorul glandelor sebacee secreta uleiuri naturale care iti hranesc pielea si parul. La anumite persoane aceste glande sebacee sunt hiperactive si produc o cantitate mai mare de sebum decat este necesar. Acest lucru duce la ingrasarea atat de rapida a parului si a pielii si la aspectul neglijat al parului dupa numai o zi sau doua de la spalare.
Daca iti speli parul prea des (zilnic, sau la doua zile) poti determina glandele sebacee sa produca si mai mult sebum decat cantitatea normala. De asemenea, aceste spalari foarte dese, au un aspect negativ asupra parului si il pot deteriora din cauza substantelor (special clorul!) care se gasesc in apa de la robinet.
Din aceste motive samponul uscat este produsul ideal pentru acele zile dintre spalarile de par, cand vrei sa mai reimprospatezi putin parul, fara a-l spala, sau ti se pare ca deja s-a ingrasat la radacini si vrei sa mai elimini din excesul de sebum si sa ii dai volum.
Poti folosi samponul uscat Batiste cand esti pe fuga si nu ai timp suficient pentru a-ti spala parul, dupa o zi petrecuta in bucatarie, la sala, dupa o noapte la discoteca etc.
Particulele din samponul uscat absorb grasimea in exces, improspateaza, sterilizeaza, parfumeaza si redau volumul si aspectul curat al parului (doar intr-un minut).

Samponul uscat poate fi folosit si ca pe un produs de styling in aranjarea parului, deoarece acesta ii da textura, volum si vitalitate parului. Foarte multi stylisti recomanda samponul uscat (pe langa efectul sau de baza) pentru a da volum si textura parului ca primul pas in aranjarea acestuia.

Samponul uscat Batiste se poate folosi atat de femei cat si de barbati si este ideal pentru toate tipurile si culorile de par. 

Samponul uscat se alege in functie de culoarea parului si in functie de parfumul care se potriveste cel mai mult personalitatii tale!  (dulce, fresh, floral, discret).

Astfel:
- pentru par blond este recomandat samponul uscat Blonde,
- pentru par saten este recomandat samponul uscat Medium & Brunette,
- pentru par negru este recomandat samponul uscat Dark & Deep Brown,
- pentru un volum extra & textura ideala pentru coafat este recomandat samponul uscat XXL Volume,
- pentru un par stralucitor este recomandat samponul uscat Shimmer Gold,
- pentru par deschis in general sunt  recomandate sampoanele uscate: Original, Blush, Tropical, Boho, Diva, Lace si Cherry. Singura diferenta intre acestia este parfumul lor -> un parfum pentru fiecare stil!

Samponul uscat nu deterioreaza parul si nu are nici un efect negativ asupra acestuia.